LÖVGRENS

 Din kiropraktor på
Östermalm i Stockholm

Lövgren Kiropraktik på Östermalm i Stockholm.jpg
 

 Ta hand om din kropp
du har bara en

Hos oss får du professionell hjälp och råd om vilka behandlingar som passar dig. På vår kiropraktorklinik har vi behandlat patienter i många år, under åren har vi specialiserat oss på rygg och nackbesvär, men även kroppens övriga leder och muskler. Alla behandlingar utförs av en legitimerad kiropraktor, sjukgymnast/fysioterapeut eller massageterapeut.

Ring oss på 08 – 661 96 00 alla vardagar 08.00 – 17.00 eller boka online dygnet runt.

 
När ska man gå till en Kiropraktor på Östermalm i Stockholm

NÄR SKA MAN GÅ TILL EN KIROPRAKTOR

Hur går ett besök till? Vilka besvär kan man söka för? Hur går själva behandlingen till och vad är det som knakar? Det finns många saker man kanske undrar över inför ett besök, här får du svaren på några av de vanligaste frågorna.
Läs mer här

Vår erfarenhet din trygghet Kiropraktor på Östermalm i Stockholm

VÅR ERFARENHET, DIN TRYGGHET

Lövgrens Chiropraktorklinik har över 40-års erfarenhet av kiropraktik. Vi har under många år utvecklat och drivit praktiken med flexibilitet, ansvarstagande, kvalitetsmedvetenhet och en stor portion omtanke om varje enskild patient.
Läs mer här

Bli patient hos oss Kiropraktor på Östermalm i Stockholm

BLI PATIENT HOS OSS

Vill du boka en tid hos oss på Lövgrens Chiropraktorklinik för konsultation och behandling, fyll i dina uppgifter här eller boka din tid online. Vill du hellre boka via telefon är du självklart välkommen att ringa oss på telefon 08 – 661 96 00, mellan kl 08.00 – 17.00 alla vardagar.
Till bokningen


Nyheter

Lövgrens Kiropraktorklinik.JPG

Välkommen till en kväll med fokus på Mindfulness

Vad är Mindfulness och vad kan just du ha för nytta av det? Vi tar bl.a upp hur du hanterar stress med hjälp av Mindfulness. Tisdag 29 januari här hos oss på praktiken.

Läs mer här

Tina Saupstad.jpg

Förebyggande behandling minskar ländryggsbesvären

Förebyggande behandling minskar ländryggsbesvären.jpg

Enligt den senast forskningen från Karolinska Institutet kan kroniska återkommande ländryggsbesvär minskas med 13 dagar per år (nästan tre arbetsveckor) med förebyggande regelbunden behandling jämfört att boka tid först när besvären uppstår. Med förebyggande regelbunden behandling menas en gång per månad till en gång i kvartalet.

Läs mer här


Vårt Nyhetsbrev

 
 

VI UPPREPAR NU SUCCÉN FRÅN I HÖSTAS!

Välkommen till en kväll i träningens och hälsans tecken den 22 januari samt den 5 februari kl 18 här hos oss på praktiken.

rygg och core träning på Lövgrens Kiropraktorklinik.jpg

Kom och inspireras av träningscoachen Pernilla Westberg som håller ett pass i rygg- och coreträning här hos oss. Pernilla berättar om träningens betydelse för en hållbar kropp och du får möjlighet att ställa frågor som rör kropp och hälsa. Kom gärna i träningskläder, det finns även möjlighet att byta om här.

Anmälan är bindande och görs till Marianne Lövgren på kiromlovgren@gmail.com obs, glöm inte skriva namn och vilken dag ni vill boka. Antalet plaster är begränsat till 8 deltagare så först till kvarn gäller.

Du betalar genom att swisha 250 kr till nummer 123 626 2232 (Marianne Lövgren leg kiropraktor)

Finns intresse så kommer Pernilla även framöver att hålla pass i rygg- och coreträning på tisdagar kl 18.00.

Här kan du läsa mer om Pernilla. www.pandx.se

Varmt välkommen! Marianne Lövgren och Pernilla Westberg.


A%CC%8Arets+kiropraktor+Peter+Lo%CC%88vgren+pa%CC%8A+Lo%CC%88vgrens+Kiropraktik.jpg

Årets Kiropraktor!

Just nu har vi mycket att fira! Förutom att vår klinik på Sturegatan fyller 40 år, har Peter blivit utnämnd till "Årets Kiropraktor” 2018 och 2014 av LKR, Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation. Vi på kliniken är förstås både stolta och glada över utmärkelsen.


 Informationsfilm om Kiropraktik

GDPR


Nöjda patienter

”Stockholms skickligaste kiropraktorer” 

Kerstin S.

”Jag rekommenderar varmt patienter att söka hjälp här”

Aneta P.

”Rekommenderar Lövgren Chiropraktorklinik varmt till mina vänner. Så kunnig personal som fixar och trixar och gör det bästa av situationen.”

Maud S.

”Väldigt kompetenta och alltid lika trevliga.”

Louise J.

”Jag rekommenderar varmt patienter att söka hjälp här. Kiropraktorerna här har god utbildning och stor erfarenhet.”

Börje O.