Ta hand om din kropp
du har bara en

Hos oss får du professionell hjälp och råd om vilka behandlingar som passar dig. På vår kiropraktorklinik har vi behandlat patienter i många år, under åren har vi specialiserat oss på rygg och nackbesvär, men även kroppens övriga leder och muskler. Alla behandlingar utförs av en legitimerad kiropraktor, sjukgymnast/fysioterapeut eller massageterapeut.

Ring oss på 08 – 661 96 00 alla vardagar 08.00 – 17.00 eller boka online dygnet runt.

 
När ska man gå till en Kiropraktor på Östermalm i Stockholm

NÄR SKA MAN GÅ TILL EN KIROPRAKTOR

Hur går ett besök till? Vilka besvär kan man söka för? Hur går själva behandlingen till och vad är det som knakar? Det finns många saker man kanske undrar över inför ett besök, här får du svaren på några av de vanligaste frågorna.
Läs mer här

Vår erfarenhet din trygghet Kiropraktor på Östermalm i Stockholm

VÅR ERFARENHET, DIN TRYGGHET

Lövgrens Chiropraktorklinik har över 40-års erfarenhet av kiropraktik. Vi har under många år utvecklat och drivit praktiken med flexibilitet, ansvarstagande, kvalitetsmedvetenhet och en stor portion omtanke om varje enskild patient.
Läs mer här

Bli patient hos oss Kiropraktor på Östermalm i Stockholm

BLI PATIENT HOS OSS

Vill du boka en tid hos oss på Lövgrens Chiropraktorklinik för konsultation och behandling, fyll i dina uppgifter här eller boka din tid online. Vill du hellre boka via telefon är du självklart välkommen att ringa oss på telefon 08 – 661 96 00, mellan kl 08.00 – 17.00 alla vardagar.
Till bokningen


Nyheter

Förebyggande behandling minskar ländryggsbesvären

Enligt den senast forskningen från Karolinska Institutet kan kroniska återkommande ländryggsbesvär minskas med 13 dagar per år (nästan tre arbetsveckor) med förebyggande regelbunden behandling jämfört att boka tid först när besvären uppstår. Med förebyggande regelbunden behandling menas en gång per månad till en gång i kvartalet.

Förebyggande behandling minskar ländryggsbesvären.jpg

Studien omfattade 328 patienter som delades in i två lika stora grupper. När patienterna hade förbättrats tillräckligt mycket så att den vanliga behandlingen kunde avslutas, lottades hälften i en grupp som fick boka tid när de fick besvär och andra hälften till en grupp som fick förebyggande behandling.

Alla fick svara på ett SMS varje vecka under ett års tid om hur många dagar de haft besvär med ländryggen under den gångna veckan. Resultatet visade att gruppen som fick förebyggande behandling hade färre antal dagar med besvär - närmare bestämt 13 dagar - än gruppen som bokade tid först när de fick besvär.

Peter Lövgren har varit med i projektgruppen för forskningen och Marianne Lövgren som varit ordförande i Forskningsfonden, som stöttat denna forskning ekonomiskt. Forskare är Andreas Eklund o.a. Medicinsk journal: PLOS ONE, September 2018, 13 (09).


Vårt Nyhetsbrev

Gdpr

 
 

Välkommen till en kväll i träningens och hälsans tecken, den 27 november!

Detta event är fullbokat!

Pernilla Westberg

Kom och inspireras av träningscoachen Pernilla Westberg som berättar om träningens betydelse för en hållbar kropp. Under kvällen håller Pernilla ett pass i rygg- och coreträning och du får möjlighet att ställa frågor som rör kropp och hälsa. Kom gärna i träningskläder, det finns även möjlighet att byta om här.

Boka in tisdag den 27 november kl 18.00 här på Lövgrens Chiropraktorklinik.

Anmälan är bindande och görs till Marianne Lövgren på kiromlovgren@gmail.com
Glöm inte skriva namn och att det gäller träningskväll 27 november.

Antalet plaster är begränsade så först till kvarn gäller.

Du betalar genom att swisha 200 kr till nummer 123 626 2232 (Marianne Lövgren leg kiropraktor)

Varmt välkommen! Marianne Lövgren och Pernilla Westberg.
Här kan du läsa mer om Pernilla >>


Årets kiropraktor Peter Lövgren på Lövgrens Kiropraktik.jpg

Årets Kiropraktor!

Just nu har vi mycket att fira! Förutom att vår klinik på Sturegatan fyller 40 år, har Peter just blivit utnämnd till "Årets Kiropraktor" av LKR, Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation. Vi på kliniken är förstås både stolta och glada över utmärkelsen.


 Informationsfilm om Kiropraktik


Nöjda patienter

”Stockholms skickligaste kiropraktorer” 

Kerstin S.

”Jag rekommenderar varmt patienter att söka hjälp här”

Aneta P.

”Rekommenderar Lövgren Chiropraktorklinik varmt till mina vänner. Så kunnig personal som fixar och trixar och gör det bästa av situationen.”

Maud S.

”Väldigt kompetenta och alltid lika trevliga.”

Louise J.

”Jag rekommenderar varmt patienter att söka hjälp här. Kiropraktorerna här har god utbildning och stor erfarenhet.”

Börje O.